У Львові відбулася всеукраїнська зустріч римо-католицьких семінаристів

З 11 по 13 травня семінаристи та професори Вищої Духовної Семінарії Святого Духа, що у м. Городок, відвідали всеукраїнську зустріч римо-католицьких семінаристів, яка цього року відбулася у м.Львові. Дорогою до Львова ми завітали до Збаразького та Золочівського замків, історію котрих нам розповів о. ліц. Домінік Яцков, а також відвідали Личаківський цвинтар у м. Львові.

 Цьогоріч семінаристів гостинно приймала Вища Духовна Семінарія св. Йосифа Львівської архидієцезії. Впродовж всієї зустрічі панувала родинна атмосфера. Зустріч розпочалася з надзвичайно веселого гумористичного вечора знайомств, під час якого семінаристи мали змогу також представити й свої навчальні заклади. Наступного дня семінаристів чекала захоплююча екскурсія старовинним Львовом, яку провели господарі цьогорічної зустрічі.

Після насиченої прогулянки  вулицями міста семінаристи прибули до митрополичої курії, де відбулася зустріч із архиєпископом Мечиславом Мокшицьким та спільний урочистий обід. В неділю хлопці мали змогу позмагатися на футбольному полі за Кубок митрополита Мокшицького, де наша команда зайняла 3 місце.

В пам’яті кожного з нас залишаться приємні спогади про цьогорічну зустріч. Дякуємо Господу Богу за ці дні, проведені разом, під час яких ми могли разом молитися, співати, веселитися, грати в футбол, спілкуватися – усе на прославу Бога. З нетерпінням чекаємо всеукраїнської зустрічі римо-католицьких семінаристів 2019, яка відбудеться в семінарії Києво-Житомирської дієцезії, що у м. Ворзель.