Новий ректор у Вищій Духовній Семінарії Святого Духа

18 червня 2018 року, у Вищій Духовній Cемінарії Святого Духа єпископ Леон Дубравський представив нового ректора отця доктора Віктора Білоуса. А також подякував за працю отцю доктору Олександру Язловецькому.

Отець д-р Віктор Білоус буде звільнений з обов’язків ректора Інституту Богословських Наук в м. Городок та призначений Ректором Вищої Духовної Семінарії Святого Духа. А отець д-р Олександр Язловецький звільнений з обов’язків ректора Вищої Духовної Семінарії Святого Духа у м. Городок та направлений до праці в Києво-Житомирську дієцезію. Зміни вступають в дію з 13 серпня 2018 року.

Біографічна довідка

О. д-р Віктор Білоус народився 11 вересня 1978 р. у с.Слобода Мурафська, що на Вінниччині. З 1995 р. навчався у Городоцькій семінарії, де здобув магістерський ступінь у богослов’ї.  У 2002 році був рукоположений в священики. Після служіння у Хмельницькому та праці в семінарії продовжив навчання у Римі, де захистив докторську дисертацію «Тема совісті у світогляді Ніколая Бєрдяєва». З 2012 року очолював Інститут Богословських Наук, що в Городку на Хмельниччині.