Титул магістра: 8 років за 2,5 години

25-го вересня 2017 р. у нашій семінарії відбувся захист магістерських праць. Навчання в семінарії триває вісім років, після його закінчення семінаристи отримують титул магістра святого Богослов’я і священицькі свячення при закінченні дияконської практики.

На іспиті були присутні отці професори нашої семінарії, які оцінювали працю й знання семінаристів. У першій частині екзамену семінаристи представляли написану роботу і відповідали за запитання, які її стосувалися. У другій – представляли свої знання з різних богословських наук, які вони здобували, навчаючись у семінарії.

Захист праці тривав дві з половиною години, але готувалися до нього майбутні магістри набагато довше. Весь 2016/2017 навчальний рік вони опрацьовували тему своєї магістерської праці і писали її. Пізніше потрібно було підготуватися до екзамену, щоб показати інтегральні знання з Богослов’я.

Магістрами стали:

Здоров Вадим

Тема: «Досконалість мирян в навчанні святого Франциска Сальського».

Карапетян Олександр

Тема: «Місія Йоана Хрестителя».

Шаргало Віктор

Тема: «Отець Піо – інструмент Божої любові».

 

Вітаємо нових магістрів і бажаємо, щоб мудрість і знання, які були записані на папері все більше втілювалися в життя, засіваючи в серця людей Євангеліє Нашого Господа.