відпуст в Городку

Св. Антоній єднає вірних

sw. Anton 8Ранок 13-го червня 2014 в м. Городок, що на Хмельниччині, почався не так, як завжди. Багато паломників прибували на урочистість, присвячену св. Антонію з Падуї. Цього святого особливо шанують жителі Городка, оскільки за його посередництвом отримують в Бога необхідні благодаті для себе та своїх ближніх.

 

Залунали звуки дзвонів і почалась Свята Меса, яку очолив єпископ-ординарій Харківсько-Запорізької дієцезії Станіслав Широкорадюк. Ці звуки залунали не лише в повітрі, але й у серцях кожного віруючого, який прийшов на цю урочистість з подяками за всі отримані благодаті від Бога за посередництвом великого святого – св. Антонія з Падуї.sw. Anton 10

Урочистості цьому святу ще більше додала проповідь єпископа, яка торкнула серця присутніх і дала привід задуматись про своє ставлення до Батьківщини, до ближнього, до святих, до Бога.sw. Anton 2 Чудесний спів хору підносив, виривав із середини бажання молитви до Бога кожного віруючого. Не можна не згадати і про асисту (служіння при вівтарі), в якій служили семінаристи Вищої Духовної Семінарії Святого Духа, які поставились дуже відповідально до підготовки Святої Меси і здійснили своє служіння на високому рівні, вкладаючи серце у виконувану працю.

Свято закінчилось, а в серцях залишилось тепло, радість, надія, віра та любов. І все це подарунок від нашого Любого та Коханого Бога в Трійці Єдиній за посередництвом св. Антонія з Падуї.

Молись за нас, святий Антонію!

Текст: кл. Віталій Карпусь

Фото: кл. Роман Канонішен

sw. Anton 11sw. Anton 7sw. Anton 3sw. Anton 4sw. Anton 5sw. Anton 6sw. Anton 9