День Зосередження

День зосередження в семінарії та кандидатура

    DSC 1103 новый размерКожного місяця семінаристи Вищої Духовної Семінарії Святого Духа м. Городок переживають день зосередження. Це час, коли вони перебувають у мовчанні, більше ніж у звичайний день моляться,  слухають конференції одного з духовних отців.

 

 

 

Також важливим пунктом дня зосередження є Євхаристія, темі якої був і присвячений саме цей день зосередження, який відбувся 18 листопада 2012 року. Особливим моментом Служби Божої було те, що шестеро п’ятикурсників отримали кандидатуру. Кандидатура це – обряд, в котрому, той хто прагне прийняти Дияконат чи Пресвітерат, публічно виявляє свою волю жертвуватись Богу та Церкві для виконання свячень, які має прийняти в майбутньому. Церква зі свого боку приймає цю жертву, а того, хто її складає, обирає і закликає приготувався до прийняття свячень. Таким чином він стає включений до грона кандидатів Дияконату та Пресвітерату. Євхаристію очолював і уділяв кандидатуру єпископ-ординарій Кам’янець–Подільської дієцезії Леон Дубравський.

       Кандидатуру прийняли (на фото зліва направо): Овчарук Олексій, Матвійчук Мирослав, Межибівський Ярослав, Грабовський Ростислав, Бичко Богдан та Кльоц В’ячеслав

 

DSC 1097 новый размер

DSC 1093 новый размер

DSC 1084 новый размер

DSC 1082 новый размер