служіння у Замковій Виправній Колонії м. Ізяслав

Служіння в Ізяславі

у Замковій Виправній Колонії №58

wiaznycja 19Служіння в Ізяславі у Замковій Виправній Колонії №58 розпочалось з Божого благословення за допомогою отця Едуарда Пюро (настоятеля м. Ізяслав) та великій відкритості адміністрації в’язниці. Семінаристи Вищої Духовної Семінарії м. Городок розпочали відвідувати ЗВК №58 через запрошення отцем Едуардом та адміністрацією в’язниці.

 

 Перший візит відбувся в січні 2014 року, темою зустрічі було Різдво Христове. У першій зустрічі була катехиза про Різдво Христове, а також як святкують це свято у Католицькій і Православних Церквах. Також була розповідь про Духовну Семінарію та Католицьку Церкву. Все це супроводжувалось спільним колядуванням. При першій зустрічі семінаристи відчули відкритість і зичливість адміністрації в’язниці. Особливих зусиль до візиту семінаристів приклав підполковник Заремський Павло Ростиславович.

wiaznycja 3

        У неділю, 30 березня, особливим став другий візит семінаристів до ЗВК №58. Оскільки з семінаристами був присутній єпископ ординарій Кам’янець-Подільської Дієцезії Леон Дубравський. Ця зустріч була присвячена темам: Великий Піст та значення Великодня в житті людини. На початку була екскурсія по в’язниці, а пізніше Літургія Слова, катехизи та сценка «Блудний Син». На цій зустрічі були присутні начальник в’язниці полковник Хомяков В. М., мер міста Ізяслава Паніковський В. С. та підполковник Заремський П. Р.

 

Про приїзд працівників колонії до семінарії читайте ТУТ!
wiaznycja 10

Служіння в Ізяславі у ЗВК №58 стало другим місцем куди приїжджають семінаристи до людей позбавлених волі. Крім цього відбувається листування з ув’язненими на визначений термін та довічно.

 

wiaznycja 14

wiaznycja 18wiaznycja 9wiaznycja 15