Цікаве міністрантське життя

ЦІКАВЕ МІНІСТРАНТСЬКЕ ЖИТТЯ

14Наша парафія – одна з трьох парафій м.Городка, і знаходиться вона в районі, який називають “Вікторія”. Як і в кожному храмі, у нас біля вівтаря прислуговують молоді хлопці, які з радістю та відданістю виконують своє служіння.

Міністрантське життя нашої парафії дуже цікаве, веселе та дружнє, і цим ми завдячуємо нашому настоятелю о.Павлу Жембі та семінаристу кл.Олександру Бурмістрову, адже завдяки ним ми віднайшли радість у служінні Богу. Клерик Саша вчить нас виконувати різні літургійні дії, а за його відсутності ми передаємо цей досвід молодшим міністрантам. Крім того, ми допомагаємо одне одному у служінні, адже у цьому полягає наше міністрантське покликання. По можливості ми граємо у різні спортивні ігри: футбол, баскетбол… Буває, змагаємось у комп’ютерних іграх.

Влітку ми часто відпочиваємо на березі озера. Одне із захоплень міністрантів – риболовля. І цьогоріч під час літнього відпочинку, який організувала городоцька семінарія на річці Дністер, ми могли смакувати рибу, упійману міністрантами з нашої парафії. Цей відпочинок був для нас дуже цікавим та корисним, бо там ми могли дійсно відпочивати з Богом та спілкуватись із такими ж, як і ми, хлопцями-міністрантами, ділитися досвідом і традиціями міністрантського служіння своїх парафій.

Кожної суботи відбуваються наші міністрантські зустрічі, на яких ми поглиблюємо знання і вміння міністрантської послуги. Від імені міністрантів парафії св.Фаустини хочу подякувати Вищій Духовній Семінарії у м.Городок за те, що ми можемо відвідувати її для збагачення нашого духовного світу та розпізнавання покликання.

Віталій Жилінський