Вступний курс

Нові покликання до священицького життя

IMG 1721  Розпочався новий навчальний рік. І до нашої семінарії прийшли нові хлопці, котрі мають велике прагнення служити Богу і людям. Цього року вступний курс розпочало восьмеро хлопів, яких об’єднує одне прагнення – стати священиками. Після успішної здачі вступних екзаменів, 14 вересня розпочалися реколекції у с. Вербовець разом з духовним отцем Миколою Невським і префектом курсу, котрим є о. Денис Флік.

Під час реколекцій, які тривали один тиждень, хлопці змогли познайомитись і більше дізнатись про Бога та про семінарійне життя. Після довгоочікуваного приїзду на навчання, вони змогли увійти у новий дім, який стане для них рідним. Для того, щоб їм було легше освоїтись, з ними у кімнаті живуть семінаристи з третього курсу, які мають завдання допомогти їм розпочати перші кроки на дорозі  розпізнання та зростання у покликанні до того, щоб стати святими священиками.IMG 1718

Семінаристами стали: Куровський Павло (м. Жмеринка), Гідзіль Валерій (с. Мурафа), Карпусь Віталій (с. Пиньківка), Мантачка Ростислав (м. Хмельницький), Курішко Вадим (смт. Томашпіль), Рибак Олег (с. Староміщина), Рудніцький Владислав (м. Бердичів), Гончарук Юрій (м. Шаргород).

Текст: кл. Олег Байдацький

Фото: кл. Вадим Здоров