гурт «Апостольство Покликань» на фестивалі «Вгору Серця» в Івано-Франківську

ВГОРУ СЕРЦЯ

IMG 1769  Івано – Франківськ вже в шостий раз вітав усіх гостей фестивалю Христового міста «Вгору серця». Цього разу серед запрошених був і семінарійний гурт «Апостольство покликань». Це місто гурт відвідав уперше. Велика кількість учасників, музикантів високого класу, приємних людей і, перед усім, присутність Святого Духа наповнювала Вічевий майдан.

     Концертна частина розпочалася о 17 00. Гурти один за одним заповнювали сцену, прославляючи Бога своїми піснями, та ділячись своїм життєвим досвідом. Не бракувало також і свідоцтва особистого навернення. Особливою родзинкою фестивалю, безперечно, були танці на візках, підготовлені мальтійською службою допомоги.

        Серед чотирнадцяти гуртів «Апостольство покликань» виступило під сьомим номером, і виконало чотири пісні: «Ні», «Серце Ісуса», «Ісусе пригорни мене» та «Мій шлях».

        Дякуємо комісії у справах молоді УГКЦ в Івано – Франківську за організацію фестивалю та запрошення, особливо о. Зиновію та о. Мирославу (нашому гіду). Також дякуємо всім, хто в тихий спосіб спричинився до приїзду гурту: Едіті, Яремі та всім добродіям.

Текст: кл. Микола Бистрицький

Фото: кл. Вячеслав Кльоц

IMG 1763

IMG 1756

IMG 1790

IMG 1892

 

IMG 1824

IMG 1746

IMG 1744

IMG 1740

IMG 1730

IMG 1586