З’їзд міністранів

З’їзд міністранів

33Ось і відбувся черговий з’їзд міністрантів. Він тривав з 1 по 3 березня. На цю зустріч приїхало 82 міністранта. Також були присутні хлопці з Одесько-Сімферопольської дієцезії, що показує цікавість цих зустрічей. В ці дні в семінарії панує незвичайний дух.

 

 

Розпочалось все із вступної зустрічі, натомість після неї відбулася у семінарійній каплиці Хресна Дорога. Суботній день розпочався молитвами. Після сніданку хлопці мали традиційно три лекції. Перша була на тему: «Терниста дорога віри», в якій представлено історію трьох священиків, які працювали на наших територіях. А саме: о. Антоній Хоміцький, о. Мартиніан Дажицький та о. Хілярій Вільк. Наступна лекція була присвячена темі про необхідність нашого свідоцтва віри у сучасному світі. Третя лекція мала практичний характер, для «підняття професійності» наших міністрантів.

Центральним моментом дня стала Євхаристія, яку відправив о. Денис Флік. Після обіду, для хлопців виступив наш музичний гурт «Апостольство Покликань» з програмою «Блаженні вбогі духом». Після цього відбулась Біблійна вікторина, на якій міністранти розділившись на групи відповідали на різні запитання. Увечері був представлений фільм «Останній подарунок», головною думкою якого було показати можливості людини у різних ситуаціях. Закінчився день адорацією Пресвятих Дарів. В неділю зранку відбулася Євхаристія та сніданок, після якого усі міністранти роз’їхалися по свої домівках. Дякуємо Богу за можливість проведення таких зустрічей у нашій семінарії. Запрошуємо усіх бажаючих міністрантів на наступну зустріч, яка відбудеться з 26 по 28 квітня!

 

Текст: кл. Петро Константінов

Фото: кл. Вадим Здоров

 

Більше фотографій зустрічі дивіться в ГАЛЕРЕЇ

 

2

6

19

23